Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g süt, ekmeğin üstüne sürmek için ekstra süt
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 15 g sıvı yağ
- 1 yumurta
- 25 g şeker
- 290 g un
- 1 tutam tuz
- 50 g ceviz, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 679.4 kJ / 162.4 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 22.9 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 44.6 mg
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3h 40 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2hod. 50min
Sütlü Ekmek
2 godz. 35 min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min