Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g süt, ekmeğin üstüne sürmek için ekstra süt
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 15 g sıvı yağ
- 1 yumurta
- 25 g şeker
- 290 g un
- 1 tutam tuz
- 50 g ceviz, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 679.4 kJ / 162.4 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 22.9 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 44.6 mg
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20 min
Fıstık Ezmesi
10 Min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Sütlü Ekmek
2 Std. 35 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min