Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 290 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à soupe bombée de sucre en poudre
- 150 g de farine de châtaigne
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café bombée de sel
- 150 g de châtaignes cuites et pelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1494.8 kJ / 352.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 69.8 g
- Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 5.7 g
Alternatif tarifler
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux figues
4h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain aux pistaches
3u. 15min
Petits pains au muesli
1 Std. 40 Min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 godz. 5 min