Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau, pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1010 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Pâtes fraîches
1 Std.
Fougasse
2 Std.
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Bagel
1 Std. 10 Min
Pretzels
1 Std. 15 Min
Manneles
1 Std. 30 Min
Fougasse au romarin
3h 25min