Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau, pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1010 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 godz. 45 min
Fougasse
2 Std.
Brioche tressée à la cannelle
3 godz.
Pretzels
1h 15 min
Bagel
1h 10min
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 godz.
Manneles
1 Std. 30 Min
Kougelhopf
2h 55min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min