Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 2 c. à café bombées de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1429 kJ / 335 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 64.5 g
- Yağ
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain cocotte
2h 20min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain de mie aux graines
6h
Baguette viennoise
4h 25min
Petits pains suédois
16 Std.
Baguette express
2h 35min
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie
3 godz. 20 min
Miniviennoiseries express
5h 20min