Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 90 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs, dont 3 pour la pâte et 1 pour la dorure
- 125 g de beurre demi-sel, mou, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 1 - 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 30 g de sucre vanillé maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1822 kJ / 435.9 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 61.1 g
- Yağ
- 17.4 g
- Lif
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Vanille Kipferl
35 Min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Butterbredele
2u. 30min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 godz.
Manneles
1 Std. 30 Min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1 Std. 30 Min
Spritzbredele
25min
Streusel
2 Std.
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min