Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de raisins secs
- 10 g de rhum
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux, ert un peu pour le moule
- 650 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 10 amandes émondées
- 50 g de sucre glace maison, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1361 kJ / 322 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 51.9 g
- Yağ
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterbredele
2 godz. 30 min
Kouglof alsacien
4 godz. 20 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Spritzbredele
25 min
Kouglof
3 godz. 20 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3sa
Spätzles aux girolles
50 min
Streusel
2sa
Manneles
1sa 30 dk
Tartelettes aux quetsches
45 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min