![Brioche parisienne Brioche parisienne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6AC1D579-57AE-401C-AC2D-6D46D147B37B/Derivates/78F788CD-4945-4D5A-A004-450C029FC2CE.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 5 œufs
- 25 g d'eau de fleur d'oranger
- 25 g de rhum
- 250 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
- 1 œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1425 kJ / 340 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Croissant
16h
Brioche "super bonne"
3h
Brioche
8 Std.
Baguette viennoise
4h 25min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
La brioche familiale
5 godz.
Miniviennoiseries express
5 godz. 20 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Gâche vendéenne
3h 20min
Petits pains suédois
16h
Brioche à la fleur d'oranger
5 godz.
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50min