Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 5 œufs
- 25 g d'eau de fleur d'oranger
- 25 g de rhum
- 250 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
- 1 œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1425 kJ / 340 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Brioche "super bonne"
3h
Gâche vendéenne
3h 20min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Pain de mie moelleux
3h 25 min.
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Petits pains suédois
16 Std.
Pain Cocotte
3h
Briochettes feuilletées
2 Std. 45 Min
Miniviennoiseries express
5h 20min