Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 5 œufs
- 25 g d'eau de fleur d'oranger
- 25 g de rhum
- 250 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
- 1 œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1425 kJ / 340 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Gâche vendéenne
3h 20 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Baguette viennoise
4h 25min
Miniviennoiseries express
5h 20 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
La brioche familiale
5h
Pain aux céréales
3ωρ. 30 λεπτ.
Pain aux graines
5h
Croissant
16h
Brioche "super bonne"
3h