Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 4 œufs
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 100 g de sucre en poudre
-
10
g de liqueur, type liqueur des Chouans
veya 10 g d'eau-de-vie - 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2080 kJ / 494 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 62.5 g
- Yağ
- 21.6 g
Alternatif tarifler
Pain aux pépites de chocolat
3h 10min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain de mie moelleux
3ωρ. 25 λεπτ.
Pain cocotte
2h 20min
Pain Cocotte
3h
Baguette viennoise
4h 25min
Petits pains suédois
16h
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Brioche parisienne
24 Std.
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche "super bonne"
3h