Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 4 œufs
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 100 g de sucre en poudre
-
10
g de liqueur, type liqueur des Chouans
veya 10 g d'eau-de-vie - 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2080 kJ / 494 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 62.5 g
- Yağ
- 21.6 g
Alternatif tarifler
Brioche "super bonne"
3 Std.
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Pain cocotte
2u. 20min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Pain aux graines
5h
Baguette viennoise
4h 25min
Petits pains suédois
16 godz.
Pain Cocotte
3 Std.
Brioche parisienne
24h
Pains au maïs
3h 20min