Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2562.8 kJ / 612.5 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 66.3 g
- Yağ
- 31.6 g
- Doymuş Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1150.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Değerlendirme yok
Insalata di finocchi con parmigiano
10 Min
Remoulade di sedano rapa
10 Min
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30 Min
Yogurt al cioccolato
13h
Hummus ai pomodorini
1 Std.
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Minestra di pasta, patate e cozze
40 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Purè di patate (TM6)
1 Std.