Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g fındık, ceviz veya badem
-
3
yk Provencal Baharat Karışımı
veya 3 yk baharat karışımı (eşit oranda kuru kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, naneyi karıştırın) - 2 diş sarımsak
- 150 g pırasa, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 50 g zeytinyağı
- 800 g konserve doğranmış domates
- 1 yk domates salçası
- 15 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yağrağı
- 2 tutam şeker
- 2 tutam karabiber
- ½ tk tuz
- 100 g su, ılık
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2029.2 kJ / 485 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 38.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 813.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
Değerlendirme yok
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Zeytinyağlı ve Buzlu Cold Brew Kahve
5 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1u. 10min