Heringsstipp mit Sous-vide-Kartoffeln

Heringsstipp mit Sous-vide-Kartoffeln

4.2 20 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 Portionen

Malzemeler

Heringsstipp
  • Dill abgezupft
    10 g
  • Petersilie abgezupft
    5 g
  • rote Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Apfel, rotschalig geviertelt, entkernt
    200 g
  • Gewürzgurken in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Matjesfilets abgetropft, in Stücken (3-4 cm)
    300 g
  • Schmand
    200 g
  • Senf, mittelscharf
    30 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Salz
    ¼ - ½ TL
  • Frühlingszwiebeln in feinen Röllchen
    20 g
Sous-vide-Kartoffeln und Fertigstellung
  • Butter in Stücken
    70 g
  • Salz
    10 g
  • Kartoffeln, festkochend in Scheiben (1 cm)
    600 g
  • Wasser
    1200 g
  • Zitronensaft
    1 Spritzer
  • Kresse-Beet zum Garnieren
    1

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1927 mg
Protein 20 g
Kalori 3079 kJ / 736 kcal
Yağ 58 g
Lif 5.9 g
Doymuş Yağ 33 g
Karbonhidrat 38 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...