Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1000
g daikon (Japanese radish), ends trimmed, trimmed, if
necessary, to fit blade width -
2
heaped Tbsp beef stock paste, homemade
veya 2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 1300 g water
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g beef fillet steak, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 10 g fish sauce
- 10 g fresh coriander leaves, thinly chopped (1-2 mm)
- 10 g spring onion, finely sliced (1-2 mm)
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 1 lime, sliced
- 100 g fresh bean sprouts
- 1 fresh chilli, thinly sliced (2 mm)
- Thai chilli sauce, for garnishing (isteğe bağlı)
- hoi sin sauce, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1263.9 kJ / 302.1 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 997.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Welsh Cakes
35 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min
Apple Buckle Cake (TM6)
2h
Almond and Seed Crackers
45 min
Avocado and Basil Dressing
10 Min
Sweet Pastry Tartlets
1h 45min
Lime and Lemonade
5 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5 Std.