Cihazlar ve Aksesuarlar
Pear and ginger paste
Hazırlık 10 dk
Toplam 26sa 25 dk
800 g
Malzemeler
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 800 g
Sodyum
19.8 mg
Protein
3.9 g
Kalori
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Yağ
1.1 g
Lif
23.8 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
624 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1sa 30 dk
Brandy snaps
30 dk
Hot cross bun loaf
2sa 40 dk
Fresh pasta dough
1sa
Lemon curd
20 dk
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11sa
Caramelised red onion chutney
24sa
Rich tomato relish
2sa 15 dk
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24sa 30 dk
Melting moments with passionfruit cream
45 dk
Tomato passata
1sa 40 dk
Homemade Custard
15 dk