Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 79.8 mg
Alternatif tarifler
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Chinese-style chicken
25min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
French onion dip
45min