Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 79.8 mg
Alternatif tarifler
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
No fail mash potato
20min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Creamy chicken curry and rice
45min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min