Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati
- 2 pizzichi di sale
- 320 g di pasta secca, tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
- 4 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2356 kJ / 563 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Karbonhidrat
- 60.8 g
- Yağ
- 25.4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne alla puttanesca
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Tagliatelle mediterranee
35min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Pasta sfiziosa
30min
Fusilli tricolore
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Spaghetti all'amatriciana
35min