Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 porri a pezzi
- 50 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 patate, pelate e a dadini piccoli (1 cm) (isteğe bağlı)
- 120 g di riso per minestre tipo Ribe (cottura 15 min.)
-
1000
g di brodo vegetale caldo
veya 1000 g di acqua calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 476 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 39.6 g
- Yağ
- 29.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
1u.
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Polenta ai porri
1h 5min
Zuppa di patate e mais
55min
Pancotto
30min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 min
Risotto ai porri e burrata
35 min
Minestra di semolino
30min
Vellutata di porri
40min
Minestra di patate
50 min