Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate
- 40 g di olio extavergine di oliva
- 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di fagiolini verdi freschi, mondati ed a metà
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di polpo fresco, lavato sotto acqua corrente fredda
- 100 g gherigli di noci
- 200 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 22.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 λεπτ.
Seppie con i piselli
40 λεπτ.
Insalata di pesce spada e pinoli
40 λεπτ.
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Insalata di polpo con dressing al lime
1hod.
Baccalá alle olive
25min
Polpo in rosso
35 λεπτ.
Calamari cipolle e patate
50 min
Insalata di polpo e zucchine
1hod.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1hod.
Calamari alla napoletana
40 λεπτ.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 λεπτ.