Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate
- 40 g di olio extavergine di oliva
- 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di fagiolini verdi freschi, mondati ed a metà
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di polpo fresco, lavato sotto acqua corrente fredda
- 100 g gherigli di noci
- 200 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 22.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Insalata di calamari
55 min
Calamari cipolle e patate
50min
Polpo in rosso
35 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Insalata di polpo e zucchine
1h
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Polpo al vino rosso
1h
Calamari alla napoletana
40min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min