Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero, pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine di vitello al limone
25min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1 Std. 25 Min
Filetti di agnello all'aglio
1 Std.
Mini brioche perdue allo sciroppo d'acero
Değerlendirme yok
Cioccolata su stecco
2 Std. 30 Min
Vellutata di castagne e pastinaca
1 Std.
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Corona di riso capesante e verdure
50min
Pollo speziato alla mozambicana
35min
Gamberi alla guineana
25min
Millefoglie veloce
3 godz. 50 min