Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 6 spicchi di aglio
- 600 g di cipolle, in quarti
- 1000 g di collo di maiale, a pezzi (5 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 foglie di alloro secche
- 200 g di sherry, vino liquoroso secco
- 100 g di brandy
- 200 g di brodo di carne
- 30 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 5 g di sale + q.b.
- 6 - 8 grani di pepe nero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1773 kJ / 424 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 600.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stracotto di manzo con funghi e patate
4 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 40 phút
Menù: Panini ai funghi; zuppa di barbabietola, branzino al sale con verdure arrosto e zabaione alla vodka
1h 45min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Scarcedda lucana
2h
Keftedes (polpette greche)
2h 30min
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30min
Minestra di verdure e ceci con chorizo
30min
Bibimbap burrito
45min
Katsu curry
1 Std. 30 Min
Lasagne di polenta
3 Std. 30 Min
Minestra saporita di riso e legumi
40min