Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio in camicia
- 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi cardoncello freschi, puliti e a pezzi grandi
- 100 g di pomodori a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 41.2 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello alla pizzaiola
35min
Minestra di fave con cicoria
50min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Salsiccia al primitivo
50min
Ragù alla barese
4 Std.
Tiella barese
1 Std.
Lampascioni e patate
1 Std. 15 Min
Riso patate e cozze
1 Std.
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min