Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio in camicia
- 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi cardoncello freschi, puliti e a pezzi grandi
- 100 g di pomodori a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 3.1 g
- Yağ
- 41.2 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo in umido ai funghi
50min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Cicorie stufate
35min
Minestra di fave con cicoria
50min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Scaloppine ai funghi
40min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Salsiccia al primitivo
50min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Lampascioni e patate
1 Std. 15 Min
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Ragù alla barese
4 Std.