Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di cozze fresche, pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fagioli borlotti in scatola lessati, sgocciolati
- 1000 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 200 g di pasta integrale di frumento e farro (formato a piacere)
- prezzemolo tritato a piacere (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1909 kJ / 456 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 58.6 g
- Yağ
- 16.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso e verze
1h 10min
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e piselli
35min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3u.