Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache (à faire la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 c. à café de gingembre en poudre
- 15 g d'eau de rose
- 100 g de chocolat blanc
Les macarons (le jour même)
- 75 g de sucre glace maison
- 75 g d'amandes en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 25 g d'eau
- 75 g de sucre en poudre
- 1 pincée de colorant alimentaire rouge, en poudre ou liquide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5130 kJ / 1229 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 113.5 g
- Yağ
- 79 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 min
Macarons aux fruits de la Passion
25h 45min
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Choux poire-caramel au beurre salé
4 godz. 35 min
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Macarons fraise-amaretto
24h
Dessert : pomme d'amour
6 Std.
Le macaron caramel
1h 50 min
Saint-honoré au citron
2 godz. 25 min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min