Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 595 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Pain ciabatta
3h 45min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain au chocolat
24h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Gâche vendéenne
3hod. 20min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Petits pains suédois
16 Std.
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Pain viking au sésame
3h 10min
Petits pains aux raisins
24h
Pain aux graines
5 Std.