![Pains au lait façon "tangzhong" Pains au lait façon "tangzhong"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0E05DCAA-7D21-45B8-8C7B-034C1421B711/Derivates/3BA87189-1962-4BB1-8973-D9BD3BB47D82.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 595 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Pain au chocolat
24h
Baguette express
2u. 35min
Petits pains suédois
16 godz.
Pain Cocotte
3 Std.
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Roulé brioché aux fruits confits
3 godz. 10 min
Miniviennoiseries express
5h 20 min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Petits pains aux raisins
24h