Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 595 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
3h 20min
Petits pains aux raisins
24h
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain au chocolat
24h
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain aux graines
5 Std.
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Petits pains suédois
16h
Pain ciabatta
3h 45min
Pain de mie
3h 20min
Brioche parisienne
24h
Miniviennoiseries express
5h 20min