Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di cipolle a pezzi
- 70 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino rosso
- 500 g di verza a listarelle (1 cm)
- 200 g di acqua
- 6 costine di maiale, sgrassate e a metà
- 50 g di vino bianco
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 200 g di fagioli cannellini in scatola, precotti e scolati
- 1 pizzico di pepe (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Costine in umido
1sa 20 dk
Coppa di maiale in umido
1 godz. 30 min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Salamelle con le verze
1sa 5 dk
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Fegato alla veneziana
35min