Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Calamari, patate e cipolle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 500 g di calamari freschi, puliti
- 70 g di cipolla rossa a fettine sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.5 g
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Moscardini al limone
30 Min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 Min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Insalata di calamari
55min
Insalata di calamari e pesche
40min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.