Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Calamari, patate e cipolle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 500 g di calamari freschi, puliti
- 70 g di cipolla rossa a fettine sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.5 g
Alternatif tarifler
Insalata di calamari
55 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Calamari alla marchigiana
35 Min
Polpo in rosso
35 Min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Moscardini al limone
30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Calamari alla napoletana
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Calamari in umido
55 Min