Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di alici, adatte al consumo a crudo (vedi consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia
- 70 g di succo di limone
- 500 g di acqua
- 180 g di peperoni rossi a listarelle (1 cm circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 52.8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 28.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Carciofi alla romana
50min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Zuppa di pesce misto
40 min
Amatriciana con cozze
55 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min