Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 oz daikon (Japanese radish), peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 5 garlic cloves
- 2 tbsp Chinese five spice
- 1 tsp ground cardamom
- 2 heaping tbsps beef stock paste
- 45 ½ oz water
- 1 tsp salt
- 2 tsp fish sauce
- 24 oz shaved beef steak
- ½ oz fresh cilantro leaves, thinly chopped
- 1 spring onion, thinly chopped
- 3 ½ oz bean sprouts, fresh
- 1 fresh red chili, thinly sliced
- 2 tsp chili sauce (isteğe bağlı)
- 4 tsp hoisin sauce (isteğe bağlı)
- 1 lime, cut into wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 720.4 kJ / 172.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1546.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Aperol Spritz®
10min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Southern Potato Salad
1h 15min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Rainbow Salad
30 dk
Rainbow Yogurt Parfait
20 dk
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48h 20min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
Keine Bewertungen
Cutter Beet Carpaccio
Keine Bewertungen
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1h 25min