Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 oz daikon (Japanese radish), peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 5 garlic cloves
- 2 tbsp Chinese five spice
- 1 tsp ground cardamom
- 2 heaping tbsps beef stock paste
- 45 ½ oz water
- 1 tsp salt
- 2 tsp fish sauce
- 24 oz shaved beef steak
- ½ oz fresh cilantro leaves, thinly chopped
- 1 spring onion, thinly chopped
- 3 ½ oz bean sprouts, fresh
- 1 fresh red chili, thinly sliced
- 2 tsp chili sauce (isteğe bağlı)
- 4 tsp hoisin sauce (isteğe bağlı)
- 1 lime, cut into wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 720.4 kJ / 172.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1546.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One Pot Ravioli Soup
30 min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Ginger Lemonade
10 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Stout Beer Ice Cream Float
10h 45min