Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g bifes de atum fresco
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 500 g tomate em pedaços
- 50 g azeite
- 30 g banha
- 2 cravinhos
- 1 folha de louro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1833.1 kJ / 438.1 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1257.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min
Almôndegas com legumes estufados
45min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Salada de cuscuz com beringela
30 Min
Empadão de atum
1óra 10p
Lambaça
Değerlendirme yok
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1óra 10p
Caçarola de batata e salmão
45min
Coxas de frango com puré de cenoura
8 Std. 45 Min
Sopa de beldroegas
40min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 godz. 30 min