Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 postas de bacalhau demolhado
- 500 g água
- 3 ovos
- 60 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 10 g vinagre
- 30 g coentros
- 4 dentes de alho
- 520 g grão-de-bico cozido escorrido
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1575.5 kJ / 376.6 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 3034.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1h 20 min
Salada de feijão-frade e bacalhau
30min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20min
Arroz de cenoura
30min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1h
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 Min
Feijoada à marinheiro
1h
Gnocchi de feijão-branco
1h 10min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Empadão de lulas
1h 25min