Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g camarão c/ casca
- 800 g água
- 100 g chouriço de carne s/ pele
- 250 g miolo de amêijoa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g tomate
- 400 g cenoura
- 40 g azeite
- 150 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de marisco caseiro
veya 1 cubo de caldo de marisco - 1 folha de louro
- 1 malagueta (isteğe bağlı)
- 1000 g feijão-branco cozido escorrido
- Sal q.b. p/ temperar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2074.7 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Karbonhidrat
- 48.8 g
- Yağ
- 15.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 10.6 g
- Sodyum
- 1087 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli com frango no forno
35min
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1h 20min
Frango à Gomes de Sá
1h 20min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Empadão de frango com caril
1h 15min
Guisado de porco com puré de batata
9 Std.
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Empadão de atum
1h 10min
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45 min
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30 min
Favas no forno
1h
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 godz. 30 min