Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- pepe nero macinato, a piacere
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2258.8 kJ / 539.8 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 21.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 709.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Baguette ripiene
5 godz.
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Lasagne di polenta
3 Std. 30 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Paccheri zucca e provola
45min
Gattò di patate e spinaci
2h
Ciambella salata speck e scamorza
50min