Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filetti di sgombro freschi
- 300 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 17312.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 33.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1391.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Panino con polpo
6 Std. 30 Min
Salmone marinato
2sa 30 dk
Menù: Polpette di pesce spada con patate vastase; gelo di arancia
1 Std.
Pollo con gremolada di agrumi e purè di patate e topinambur (Bimy Friend)
1 Std.
Insalata pantesca con sgombro
1 Std.
Polpo alla Luciana
1h 30 min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25 min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1 Std.