Ungarische Pilzsuppe

Ungarische Pilzsuppe

3.8 188 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    10 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Pilze (z. B. Steinpilze, Pfifferlinge, Champignons), in Stücken
    450 - 500 g
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Paprika de la Vera
    1 EL
  • Mehl
    1 TL
  • Weißwein, trocken
    50 - 70 g
  • Wasser
    600 g
  • Milch
    300 g
  • Kurkuma, gemahlen
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Dill, getrocknet
    1 ½ TL
  • Tomatenmark
    1 EL
  • Zitronensaft
    15 - 20 g
  • Salz
    ½ - ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Saure Sahne zum Garnieren
  • Zitrone in Spalten, zum Garnieren

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 350 mg
Protein 7 g
Kalori 785 kJ / 187 kcal
Yağ 11 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 16 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...