Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Möhren, in Stücken (3-4 cm)
- 200 g Petersilienwurzel, in Stücken (3-4 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (3-4 cm)
- 500 g Wasser
- 4 Eier, gewaschen
- 180 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 200 g Gewürzgurken, in Stücken
- 70 g Porree, nur der weiße Teil, in Ringen (2 mm)
- 200 g Mayonnaise
- 150 g Naturjoghurt
- 1 TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- 1 Dose Erbsen, aus der Dose (Abtropfgew. 280 g), abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 min
Kurkuma-Ingwer-Suppe mit gemischtem Gemüse
1h 15 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3h
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1h 15 min
Zitronen-Chicken-Wings mit Gemüse und Reis
40 min
Pfannkuchen mit Birne und Vanillejoghurt
30min
Irischer Lammeintopf
3 godz. 30 min
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 godz. 35 min
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
1h
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10 godz. 45 min