Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Gravyer peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g pırasa, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 150 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 150 g alabaş soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı
- 800 g su
- 1 ¾ tk tuz
- 50 g makarna (dirsek makarna)
- 240 g haşlanmış kuru fasulye, durulanmış, süzülmüş (süzülmüş ağırlık 240 g)
- 200 g krema
- 100 g mini ıspanak
- 1 tutam muskat, toz
- karabiber, taze toz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2033.3 kJ / 486 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 19.3 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 1253.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köy Ekmeği
2h
Beyaz Çikolatalı Sütlaç
6 Std. 5 Min
Krem Karamel (Flan)
2 godz. 45 min
Rozbif
5 godz. 30 min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 Std. 10 Min
Haşlanmış Bulgur
25 Min
Zeytinyağlı ve Buzlu Cold Brew Kahve
5 Min
Kahveli Yenileyici Protein İçeceği
5 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 Min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min