Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
- 150 g buğday
- 2 tk ekmek baharatı karışımı, (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu) (isteğe bağlı)
- 100 g havuç, küçük parçalara bölünmüş
- 20 g taze maya, ufalanmış
- 350 g tam buğday unu
- 100 g ceviz
- 320 g su
- 1 yk elma sirkesi
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 706.7 kJ / 168.9 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 239.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Yoğurtlu Ekmek
3j
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Asya Usulü Salata Sosu
Brak ocen
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2 Std. 5 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Çırpılmış Yumurta
10min