Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
- 150 g buğday
- 2 tk ekmek baharatı karışımı, (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu) (isteğe bağlı)
- 100 g havuç, küçük parçalara bölünmüş
- 20 g taze maya, ufalanmış
- 350 g tam buğday unu
- 100 g ceviz
- 320 g su
- 1 yk elma sirkesi
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 706.7 kJ / 168.9 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 239.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min.
Yoğurtlu Ekmek
3h
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 Min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 godz. 20 min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Otlu Peynir Ezmesi
20 min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min