
Cihazlar ve Aksesuarlar
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
15 dilim
Malzemeler
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
-
buğday150 g
-
ekmek baharatı karışımı (isteğe bağlı) (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu)2 tk
-
havuç küçük parçalara bölünmüş100 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
tam buğday unu350 g
-
ceviz100 g
-
su320 g
-
elma sirkesi1 yk
-
tuz1 ½ tk
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Kalori
168.9 kcal /
706.7 kJ
Protein
5.1 g
Yağ
4.9 g
Karbonhidrat
27.3 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Sodyum
239.5 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye