Cihazlar ve Aksesuarlar
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
15 dilim
Malzemeler
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
-
buğday150 g
-
ekmek baharatı karışımı (isteğe bağlı) (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu)2 tk
-
havuç küçük parçalara bölünmüş100 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
tam buğday unu350 g
-
ceviz100 g
-
su320 g
-
elma sirkesi1 yk
-
tuz1 ½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Sodyum
239.5 mg
Protein
5.1 g
Kalori
706.7 kJ /
168.9 kcal
Yağ
4.9 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Karbonhidrat
27.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3sa 40 dk
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2sa
Glütensiz Ekmek
1sa 45 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Köy Ekmeği
2sa
Patates ve Kefirli Ekmek
1sa 50 dk
Buharda Tahıllı Ekmek
2sa
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1sa 20 dk
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1sa
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk