
Cihazlar ve Aksesuarlar
Glütensiz Portakallı Cheesecake
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
Cheesecake Tabanı
-
nohut unu (bk. öneriler)75 g
-
toz badem (bk. öneriler)25 g
-
toz şeker55 g
-
Hindistan cevizi tozu20 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş75 g
Cheesecake Dolgusu ve Portakal Sosu
-
yumurta3
-
toz şeker280 g
-
labne300 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı250 g
-
portakalın kabuğu ince rendesi½
-
nohut unu30 g
-
mısır nişastası3 yk
-
taze sıkılmış portakal suyu200 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
588.8 kcal /
2463 kJ
Protein
13.6 g
Yağ
34.4 g
Karbonhidrat
47.2 g
Lif
1.6 g