Cihazlar ve Aksesuarlar
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 10 dk
15 portions
Malzemeler
-
water1500 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
candied winter melon cut in halves100 g
-
brown sugar50 - 100 g
-
dried longans50 g
-
red dates50 g
-
white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces10 g
-
lemon (isteğe bağlı)1 slice
-
basil seeds (isteğe bağlı) soaked in 200 g water for 15 minutes1 tsp
-
malva nuts (isteğe bağlı) soaked in 300 g water for 15 minutes4
-
raisins (isteğe bağlı)10 g
-
pearl barley (isteğe bağlı) cooked (see tips)20 g
-
roasted peanuts (isteğe bağlı)20 g
-
small sagos (isteğe bağlı) cooked20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1 mg
Protein
1 g
Kalori
293 kJ /
70 kcal
Yağ
1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 dk
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 dk
Teh tarik (pulled milk tea)
15 dk
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1sa 25 dk
Nasi Lemak
45 dk
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 dk
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3sa 30 dk
Nyonya Chicken Rendang
45 dk
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 dk
Chicken Porridge
35 dk
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2sa 45 dk