Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 5 dentes de alho
-
20
g coentros
veya 10 g poejo - 300 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g vinagre balsâmico
- 900 g água
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 250 g sêmola de milho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4631.5 kJ / 1107 kcal
- Protein
- 165.4 g
- Karbonhidrat
- 56.5 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 18458 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa fria de abacate e coco
10min
Arroz preto com manga e salmão
35min
Creme de curgete e manjericão
25min
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM5
25min
Bowl de salmão e arroz
30min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1h
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Sopa fria de manga e coco
10min
Salada caesar de salmão com chicória roxa
35min
Creme cor de laranja
50min
Cuscuz mediterrânico
10min
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2h