Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Scheiben (3 mm)
- 100 g Staudensellerie, in Scheiben (3 mm)
- 50 g Olivenöl
- 40 g Tomatenmark
- 2 TL Paprika edelsüß
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 1200 g Cannellini-Bohnen, abgetropft
- 4 EL Petersilie, abgezupft, gehackt
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 16.7 g
- Sodyum
- 375 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eintopf von Wintergemüsen
1 godz.
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Marokkanische Harira
1 godz.
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50 Min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50 Min
Erfrischender Bohneneintopf
25 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Auberginen-Tomaten-Curry
30 Min
Wirsing-Eintopf
40 min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5 min
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30 Min