Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 830 g Wasser
- 300 g frische Pilze, in Stücken (2 cm)
- 20 g Öl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g rote Linsen, getrocknet
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Curry
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Sahne
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2077 kJ / 497 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 268 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20min
Tomaten-Bohnen-Suppe
25min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Curry-Kartoffel-Suppe
35min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1h
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1h
Erfrischender Bohneneintopf
25min