Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fesleğen yaprağı
- 2 diş sarımsak
- 80 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 80 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı
- 1 - 2 tutam karabiber
- 2 ½ tk tuz
- 400 g un, tezgaha serpmek için ekstra un
- 200 g tam buğday unu
- 330 g su, ılık
- 30 g taze maya, ufalanmış
- 1 tk şeker
- 50 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 65.1 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 757.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3u. 40min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50 min
Çilekli Kıtır Çörekler
1h 30min
Hint Usulü Çay
10min
Hindistan Cevizli Toplar
25 min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1 Std. 40 Min
Bol Tahıllı Kraker
30 min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10 min