Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş (badem, kaju, fındık)
- 300 g yulaf ezmesi
- 80 g karışık çekirdek (ay çekirdeği, kabak çekirdeği)
- 100 g kuru meyve, kuru üzüm, kızılcık, kayısı (küçük parçalara bölünmüş)
-
120 - 160
g akçaağaç şurubu
veya 120 - 160 g bal
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porsiyon
- Kalori
- 10915.6 kJ / 2608.9 kcal
- Protein
- 57.5 g
- Karbonhidrat
- 462.7 g
- Yağ
- 71.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 47.8 g
- Sodyum
- 1511.5 mg
Alternatif tarifler
Sabayon
15min
Sotelenmiş Mantar
20min
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25 Min
Soğuk Demlenmiş Kahve Konsantresi (Cold Brew Concentrate)
12h
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 Min
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20min
Pratik Çilekli Dondurma
20min
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
10min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20min
Hellimli Pancar Salatası
20min
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min
Buharda Pişmiş Somon
30 Min