
Cihazlar ve Aksesuarlar
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 35 dk
800 g
Malzemeler
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
su500 g
-
bal50 g
-
taze maya ufalanmış25 g
-
tam buğday unu kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu500 g
-
tuz1 ½ tk
-
susam tohumu, herhangi bir renk35 g
-
keten tohumu35 g
Besin Değeri şuna göre 100 g
Kalori
275 kcal /
1150 kJ
Protein
8 g
Yağ
6 g
Karbonhidrat
48 g
Lif
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye