Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 500 g su
- 50 g bal
-
25
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 500 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu
- 1 ½ tk tuz
- 35 g susam tohumu, herhangi bir renk
- 35 g keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Grissini
2h
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1u. 50min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3u.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Sütlü Ekmek
2h 35min