Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 500 g su
- 50 g bal
-
25
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 500 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu
- 1 ½ tk tuz
- 35 g susam tohumu, herhangi bir renk
- 35 g keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Havuçlu Brokolili Salata
5 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 Std. 10 Min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 Min
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min