Cihazlar ve Aksesuarlar
Karabuğdaylı Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 30 dk
15 dilim
Malzemeler
-
soyulmuş karabuğday, kavrulmuş100 g
-
un250 g
-
tam buğday unu150 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
keten tohumu40 g
-
susam tohumu, beyaz40 g
-
1 paket kuru mayayaş maya ufalanmış25 g
-
5 g şekerbal5 g
-
su ılık, hamura sürmek için ekstra su300 g
-
elma sirkesi20 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Sodyum
159.3 mg
Protein
6 g
Kalori
638.6 kJ /
152.6 kcal
Yağ
4.5 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Karbonhidrat
24 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2sa
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk
Glütensiz Ekmek
1sa 45 dk
Buharda Tahıllı Ekmek
2sa
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1sa 15 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Köy Ekmeği
2sa
Pufidik Glütensiz Ekmek
1sa 15 dk
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1sa 10 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa