Cihazlar ve Aksesuarlar
Karabuğdaylı Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 30 dk
15 dilim
Malzemeler
-
soyulmuş karabuğday, kavrulmuş100 g
-
un250 g
-
tam buğday unu150 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
keten tohumu40 g
-
susam tohumu, beyaz40 g
-
1 paket kuru mayayaş maya ufalanmış25 g
-
5 g şekerbal5 g
-
su ılık, hamura sürmek için ekstra su300 g
-
elma sirkesi20 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Sodyum
159.3 mg
Protein
6 g
Kalori
638.6 kJ /
152.6 kcal
Yağ
4.5 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Karbonhidrat
24 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Köy Ekmeği
2h
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10min
Yoğurtlu Ekmek
3h