
Cihazlar ve Aksesuarlar
Karabuğdaylı Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 30 dk
15 dilim
Malzemeler
-
soyulmuş karabuğday, kavrulmuş100 g
-
un250 g
-
tam buğday unu150 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
keten tohumu40 g
-
susam tohumu, beyaz40 g
-
yaş maya ufalanmış25 g
-
bal5 g
-
su ılık, hamura sürmek için ekstra su300 g
-
elma sirkesi20 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Kalori
152.6 kcal /
638.6 kJ
Protein
6 g
Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
24 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Sodyum
159.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye