Karabuğdaylı Ekmek

Karabuğdaylı Ekmek

4.3 9 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 30 dk
15 dilim

Malzemeler

  • soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
    100 g
  • un
    250 g
  • tam buğday unu
    150 g
  • ay çekirdeği içi
    40 g
  • keten tohumu
    40 g
  • susam tohumu, beyaz
    40 g
  • yaş maya ufalanmış
    25 g
    1 paket kuru maya
  • bal
    5 g
    5 g şeker
  • su ılık, hamura sürmek için ekstra su
    300 g
  • elma sirkesi
    20 g
  • tuz
    10 g
  • tereyağı kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için

Besin Değeri şuna göre 1 dilim

Kalori 152.6 kcal / 638.6 kJ
Protein 6 g
Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 24 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 0.5 g
Sodyum 159.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...