Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
veya 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina manitoba
Impasto
- 200 g di farina tipo 1
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Scarola
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 600 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 951.7 kJ / 227.5 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 41.6 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 637.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Pastiera salata
2 Std.
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3sa 30 dk
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3sa 30 dk
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Danubio salato
3h
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Pasta verze e pancetta
40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 phút