Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 90 g di zucchero + q.b.
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di burro, a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Termine della preparazione
- 1 uovo sodo, sbucciato e a metà
- zucchero a velo, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 61.4 g
- Yağ
- 19.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 188.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Tortine ricotta e cioccolato
1 Std.
Torta salata con ragù
1 Std. 30 Min
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Mousse alle fragole e formaggio
15 Min
Torta della nonna al cioccolato
1 Std. 30 Min
Frullato viola
10 Min
Rotolo ai frutti rossi
2 godz.
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min