Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 90 g di zucchero + q.b.
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di burro, a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Termine della preparazione
- 1 uovo sodo, sbucciato e a metà
- zucchero a velo, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 61.4 g
- Yağ
- 19.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 188.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 Std. 30 Min
Plumcake glassato alle patate dolci, zucchine e noci
50min
Biscotti integrali di frutta secca
2 Std.
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Gnocchi di broccoli
1h
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1 Std. 30 Min
Uova alla triestina
30 min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2 Std.
Plumcake al cioccolato e pere
1h