Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0
- 8 g di sale
- farina di semola q.b.
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- 20 g di 'nduja
- 150 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di caciocavallo in scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 5271.5 kJ / 1260 kcal
- Protein
- 56.7 g
- Karbonhidrat
- 141.9 g
- Yağ
- 55.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.9 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 2362.9 mg
Alternatif tarifler
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6 Std. 15 Min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24sa