Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 - 12 g di sale + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di pomodori datterino o pachino a rondelle
- 1 pizzico di origano secco (isteğe bağlı)
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4088 kJ / 977 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Karbonhidrat
- 142 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 2967.4 mg
Alternatif tarifler
Focaccia morbida
4h
Sciroppo miele e zafferano
1 godz.
Focaccia
6sa
Impasto per pizza di Kamut®
2 godz.
Panzerottini TM6
4h
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24sa
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 godz.
Crespelle ai funghi
1 godz. 30 min
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Impasto per pizza integrale
2 godz.