Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 oz corn starch
- 1 tsp salt
- 1 tbsp vegetable oil
- 4 ½ oz water
Chicken
- 4 oz yellow onion, cut into thin wedges (¼ in.)
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into strips (¾ in.)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 1 ½ tbsp vegetable oil
- 1 tbsp sesame oil
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and Soup
- 60 oz water
- 2 green onions, thinly sliced, for garnish
- gochujang (Korean chili paste), to serve (optional - see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2064.9 kJ / 493.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 59.6 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 1598 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1j
Chicken Salad Sandwich
15 min
Tuna Avocado Bowl
50min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10 min
Arnold Palmer Lemonade
20min
Cajun Chicken Gumbo
1 godz. 45 min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4hod. 20min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 Std.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min