Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 oz corn starch
- 1 tsp salt
- 1 tbsp vegetable oil
- 4 ½ oz water
Chicken
- 4 oz yellow onion, cut into thin wedges (¼ in.)
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into strips (¾ in.)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 1 ½ tbsp vegetable oil
- 1 tbsp sesame oil
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and Soup
- 60 oz water
- 2 green onions, thinly sliced, for garnish
- gochujang (Korean chili paste), to serve (optional - see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2064.9 kJ / 493.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 59.6 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 1598 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1sa
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Squid Ink Pasta
1sa
Wild Rice Pork Pilaf
1hod. 10min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2sa
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 dk
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Gochujang Ramen Noodles
30min